VOORGERECHTEN

Huisbereide kaas-truffelkroketjes (veggie)    € 20

Met zoetzure salade van rodekool en hazelnoot

Sint-Jacobsvruchten vers uit de schelp     € 25

Op de plaat gebakken met prei, bloemkool en zachte curry

Carpaccio van gemarineerde entrecotes € 22

Met salade van knolselder, appel en verse vijgen

ONZE KAART

VAN 03/12 tot en met 04/01

HOOFDGERECHTEN

Vegetarische winter risotto    € 22

Met gemengde paddenstoelen, look, platte peterselie

Crème van flespompoen

Op de plaat gebakken wilde zeebaars     € 28

Met bimi, look, piment, blanke boter en gebakken aardappel

Gebraden filet van hertenkalf    € 32

Met witloof, savooi en gerookt spek.

Saus met mosterdzaadjes. Gebakken aardappel

NAGERECHTEN

Terrine van Nougat-ijs     € 10

Met gestoofde peertjes en amarena kersen

Moelleux au chocolat     € 10

Met vanille-ijs en frambozencoulis

Sabayon     € 10

Met witte wijn, marsala en vanille-ijs

Trio van regionale kazen    € 14

Met uienkonfijt, noten en gedroogde vruchten

WIJNEN

 We bieden een beperkt en mooi assortiment van originele wijnen.
We hebben deze met zorg uitgekozen en vernieuwen ook deze kaart regelmatig.
Al onze wijnen kan u ook per glas verkrijgen, dat is een principe waar we persoonlijk veel belang aan hechten.

APERITIEF

SUMARROCA BRUT RESERVA CAVA
AUTRÉAU GRAND CRU CHAMPAGNE
HENDRICK’S GIN – TONIC
FLOWERS ‘N’ GIN- GINGER ALE
BELROY’S  NEGRONI
LUSTAU VERMOUT
MOCKTAIL “SUNNY MANDORA” VAN MOCK TALES