VOORGERECHTEN

Pasta met verse geitenkaas (vegetarisch)     € 18

Met pijnappelpitjes, gedroogde tomaat, paprika en verse basilicum

Bouchots mosselen op klassieke Franse wijze     € 22

Met venkel, platte peterselie, room, piment en Ricard

Gerookte eendenborst     € 20

Met zoet-bittere salade van roodloof, spitskool, nectarine, macadamia noten en honing dressing

ONZE KAART

van 16/06 tem 11/07

HOOFDGERECHTEN

Gnocchi van ricotta (vegetarisch)       € 24

Met Parmezaanse kaas, gekleurde warmoes, honingtomaat en coulis van rode paprika

Op de plaat gebakken Oosterschelde harder    € 28

Met oven gebakken worteltjes, sugar snaps en verse dragon

Zomerse stamppot van erwtjes

Gebakken Ierse rundsfilet     € 32

Met verse zomertruffel, mini dooierzwam, courgette en saus met een vleugje cognac.

Gebakken nieuwe oogst aardappel

NAGERECHTEN

Pavlova     € 12

Met mascarpone, rode vruchten, kersen en nectarine

Zuppa Inglese al limoncello     € 10

Vanilleroom met limoncello, biscuit en blauwe bessen

Sabayon     € 10

Met witte wijn, marsala en vanille-ijs

Moelleux au chocolat     € 10

Met vanille-ijs en frambozencoulis

WIJNEN

 We bieden een beperkt en mooi assortiment van originele wijnen.
We hebben deze met zorg uitgekozen en vernieuwen ook deze kaart regelmatig.
Al onze wijnen kan u ook per glas verkrijgen, dat is een principe waar we persoonlijk veel belang aan hechten.

APERITIEF

SUMARROCA BRUT RESERVA CAVA
AUTRÉAU GRAND CRU CHAMPAGNE
HENDRICK’S GIN – TONIC
FLOWERS ‘N’ GIN- FEVER -TREE
BELROY’S  NEGRONI
LUSTAU VERMOUT
 “SUNNY MANDORA” VAN MOCK TALES
(alkohol vrij)